Saguramo, Georgia
Appointment
Status
Project Area

The main goal was to preserve the existing landscape to its full extent and design the house, where nature and living space are harmoniously connected.

The project of the house outlines the synthesis between nature and the interior in keeping with a trend of comfort and domesticity.

The relationship between the room and the external landscape is especially evident with the large living-room glass wall with an opening, which is located on the ground floor and connects to the terrace framing a view of the pinewood landscape.

Apart from the living room, the kitchen and the cabinet spaces are conveniently connected to the yard.

The reflective pool, located along the terrace, in front of the living room, emphasizes the aesthetics of the harmonious fusion of nature and living spaces.

During the design process of the project, special attention was paid to the correct orientation of the building, warming and selection of the right materials to achieve maximum energy efficiency.

The project of a private house in Saguramo represents the ideal synthesis of the natural pinewood landscape and the building.

Originally Published: 21.05.2020
Site Area
1200m²
Number of Storeys
2
Client
Confidential
Collaborators
Services
Architecture

Saguramo, Georgia