Kansas, USA
Appoitment
Status
Project Area

The main goal of the project was to provide renovated ambiance to the current steakhouse-“Chester’s Chophouse & Wine bar" and at the same time preserve its old characteristics.

While working on the project, the total area of the restaurant was enlarged, different areas were integrated via moving decorative dividers and was introduced wine degustation area.

Objective

One of the goals of the project was to preserve the existing bar and the decorative wooden panels on the walls, this somehow dictated the direction and selecting on of the color-schemes, materials and textures. 
It's noteworthy, that in one of the areas of the restaurant are exhibited Georgian artworks.

Concept

The restaurant covers different areas - bar, lounge, dining, each with its individual design style, however harmoniously blending in the overall design of the restaurant. Warm, earthy colors, wooden panels and dividers and other decorative materials are used to create relaxing ambient environment which envisions the local context and function of the project area.

Originally Published: 25.03.2020
Client
Confidential
Collaborators
GLMV Architecture
Services
Interior Design

1550 N Webb Rd, Wichita, KS 67206, United States